Online-tuki Onko sinulla kysyttävää?
FAQ
Kategoriat Usein kysytyt kysymykset
Kategoriat

Usein kysytyt kysymykset
Takaisin

Kuinka voin piilottaa ja aktivoida uudelleen profiilini?

Profiilin piilottaminen on hyvä vaihtoehto, jos luulet tarvitsevasi profiiliasi uudestaan tulevaisuudessa,esimerkiksi jos haluat nyt keskittyä uuteen, mutta vielä tuoreeseen suhteeseen.

Piilotetut tilit katsotaan poistetuiksi käytöstä ja ne suljetaan automaattisesti, kun niitä ei ole käytetty 2 vuoteen, paitsi jos tiliin liittyy voimassa oleva tilaus.

Jos haluat piilottaa tilisi:

  • kirjaudu tilillesi tietokoneelta

! Jos sinulla on aktiivisia tilauksia, suosittelemme vahvasti että peruutat ne ensin (sillä tilisi piilottaminen ei automaattisesti päätä mitään aktiivista tilausta). Mene kohtaan Tilini > Tilaukseni > Hallinnoi tilaustaniKlikkaa tästä.

  • Piilottaaksesi tilisi > Mene kohtaan Tilini > Piilota profiili > Profiilin piilottaminen.
    Tai klikkaa tästä.

Jos haluat aktivoida tilisi uudelleen:

  • Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
  • Esiin ponnahtaa viesti, jossa sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat profiilisi näkyvän taas verkossa.
  • Kun tämä on tehty, olet taas valmis kokemaan lisää hienoja hetkiä Match-sivustolla.

Mobiililaite:

  • Profiilin piilottaminen: valitse Minä >⚙️> Piilota profiilini.
  • Jos haluat aktivoitua uudelleen, kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi tietokoneelta.

IOS- ja Android-sovellus:

  • Jotta voit piilottaa ja aktivoida profiilisi uudelleen, sinun on kirjauduttava tietokoneelta.

Saitko vastauksen kysymykseesi?
Kyllä Ei
Kiitos, että kävit apuosiossamme. Nähdään kohta Match.com-sivustolla!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: