Online-tuki Onko sinulla kysyttävää?
FAQ
Kategoriat Usein kysytyt kysymykset
Kategoriat

 

Usein kysytyt kysymykset
Takaisin

Kuinka piilotan profiilini?

Profiilin piilotus tapahtuu osion ”Tili ja tilaukset” kautta, klikkaamalla ”Klikkaa tästä, jos haluat väliaikaisesti piilottaa profiilisi muilta jäseniltä tai lopettaa Match.com-jäsenyytesi
kokonaan”. Klikkaa painiketta ”Piilota profiili” vahvistaaksesi pyyntösi.

Pääset osioon ”Tili ja tilaukset” käyttäjätunnusvalikon kautta.

Jos tililläsi on voimassaoleva tilaus:

Ennen kuin piilotat profiilisi, voit pysäyttää tilauksesi automaattisen uusinnan.

Mitä profiilin piilotus merkitsee?

– Sinulle lähetetään sähköpostivahvistus.
– Profiilisi katoaa sivustolta vuorokaudessa etkä enää saa hälytysviestejämme.
– Profiilisi tiedot säilytetään, mutta muut jäsenet eivät näe niitä.

Voit ottaa profiilisi uudelleen käyttöön milloin tahansa!

Uudelleen aktivoit profiilisi kirjautumalla sivustolle, tai klikkaamalla vahvistussähköpostissa olevaa linkkiä.

Jos olet tavannut jonkun sivustolla, jaa kokemuksesi muille ja kerro meille rakkaustarinasi!

  • Tietokoneella Vaihda klikkaamalla
  • Mobiilisivustolla Vaihda klikkaamalla
  • Sovelluksessa Vaihda klikkaamalla
Saitko vastauksen kysymykseesi?
Kyllä Ei
Kiitos, että kävit apuosiossamme. Nähdään kohta Match.com-sivustolla!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: