Online-tuki Onko sinulla kysyttävää?
FAQ
Kategoriat Usein kysytyt kysymykset
Kategoriat

 

Usein kysytyt kysymykset
Takaisin

Kuinka voin lakkauttaa tilini ja poistaa profiilini, jos tilaukseni on vielä voimassa?

Ennen kuin lakkautat tilisi, sinun on peruutettava tilauksen automaattinen uusinta osiossa ”Tili ja tilaukset” joka löytyy käyttäjätunnusvalikosta.

Kohdassa ”Tilaukseni” teet seuraavasti:
– Klikkaa linkkiä ”Tilauksen hallinta” ja taas ”Tilauksen hallinta” ja anna kirjautumistietosi.
– Klikkaa vihreätä ”Jatka” – painiketta ja vielä ”Lopeta tilauksen automaattinen uusinta” ja noudata ohjeita, kunnes uusinnan lopettaminen vahvistetaan sekä sivustolla että sähköpostiviestillä.

Tilauksen uusinta on poistettava vähintään 48 tuntia ennen tilauksen päättymistä, jotta peruutus astuisi voimaan.

Kuinka lakkautan tilini?
– Mene sivulle ”Tili ja tilaukset”.
– Klikkaa sivun alaosassa olevaa linkkiä ”Klikkaa tästä, jos haluat väliaikaisesti piilottaa profiilisi muilta jäseniltä tai lopettaa Match.com-jäsenyytesi kokonaan”.
– Vahvista seuraavalla sivulla klikkaamalla ”Klikkaa tästä, jos haluat lopettaa Match.com-jäsenyytesi kokonaan ja poistaa profiilisi pysyvästi”.

Kaikki tiliisi liittyvät tiedot poistetaan lopullisesti vuorokaudessa. Halutessasi voit säilyttää tietosi piilottamalla profiilisi.

Jos olet tavannut jonkun sivustolla, jaa kokemuksesi muille ja kerro meille rakkaustarinasi!

Sinun tulee poistaa kaikki tietosi sivustomme kautta. Alta löydät ohjeet, joita seuraat tietokoneellasi.

Ennen kuin lakkautat tilisi, sinun on peruutettava tilauksen automaattinen uusinta osiossa ”Tili ja tilaukset” joka löytyy käyttäjätunnusvalikosta.

Kohdassa ”Tilaukseni” teet seuraavasti:
– Klikkaa linkkiä ”Tilauksen hallinta” ja taas ”Tilauksen hallinta” ja anna kirjautumistietosi.
– Klikkaa vihreätä ”Jatka” – painiketta ja vielä ”Lopeta tilauksen automaattinen uusinta” ja noudata ohjeita, kunnes uusinnan lopettaminen vahvistetaan sekä sivustolla että sähköpostiviestillä.

Tilauksen uusinta on poistettava vähintään 48 tuntia ennen tilauksen päättymistä, jotta peruutus astuisi voimaan.

Kuinka lakkautan tilini?
– Mene sivulle ”Tili ja tilaukset”.
– Klikkaa sivun alaosassa olevaa linkkiä ”Klikkaa tästä, jos haluat väliaikaisesti piilottaa profiilisi muilta jäseniltä tai lopettaa Match.com-jäsenyytesi kokonaan”.
– Vahvista seuraavalla sivulla klikkaamalla ”Klikkaa tästä, jos haluat lopettaa Match.com-jäsenyytesi kokonaan ja poistaa profiilisi pysyvästi”.

Kaikki tiliisi liittyvät tiedot poistetaan lopullisesti vuorokaudessa. Halutessasi voit säilyttää tietosi piilottamalla profiilisi.

Jos olet tavannut jonkun sivustolla, jaa kokemuksesi muille ja kerro meille rakkaustarinasi!

  • Tietokoneella Vaihda klikkaamalla
  • Mobiilisivustolla Vaihda klikkaamalla
  • Sovelluksessa Vaihda klikkaamalla
Saitko vastauksen kysymykseesi?
Kyllä Ei
Kiitos, että kävit apuosiossamme. Nähdään kohta Match.com-sivustolla!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: